Group 17 Created with Sketch.

Suojaa omaisuutesi LOISTOKATTEELLA

Muut kateratkaisut

Mille sinä tarvitset suojausta? Toteutamme katokset tilauksesta myös muille kohteille tarkasti tarpeidesi mukaan. Meiltä saat katokset niin jäteastioille, veneille, polkupyörille, harrastevälineille ja jopa useammalle asuntoautolle! Toteutamme erilaiset katokset myös taloyhtiöiden, yritysten ja julkisten tahojen tarpeisiin. Ota yhteyttä myyjäämme ja kerro katostarpeistasi!

Katokset muille kohteille

Oli sinulla mitä tahansa, mikä tarvitsee suojaa, toteutamme juuri tarpeitasi vastaavan katoksen. 

Kysy tarjous sinulle sopivasta

Katoksesta

Kateratkaisut joka tarpeeseen

Omaisuutesi tarvitsee suojaa, jotta sen arvo säilyy ja huoltotoimenpiteet helpottuvat. Oli kyseessä sitten palju, uima-allas, harrastevälineet tai roskakatos, loistokatteen design-katokset antavat suojaa kaikelle omaisuudellesi. Katoksen kestävä ja huoltovapaa teräsrakenne sekä nerokas pystytysratkaisu mahdollistavat sen joustavan sijoittamisen tontillesi. Toteutamme katokset myös puusta. Katteeksi voit valita,  joko lasin tai muovin. Katto on 50% läpinäkyvä, joka päästää päivänvaloa läpi, mutta myös mahdollistaa tarpeellisen varjopaikan kesällä. Halutessasi voit varustaa katoksen aurinkopaneeleilla, jotka tuottavat jopa 5000 kWh uusiutuvaa energiaa vuodessa.

Loistokate Solo

Loistokate Solo on toispuoleisilla jaloilla varustettu katos. Katos voidaan mitoittaa ja varustella tarpeen mukaan. Katos soveltuu nerokkaan pystyrakenteensa vuoksi erityisesti ahtaille tonteille ja se soveltuu kaikenlaiseen suojaamiseen mm. caravan- ja autokatokseksi, terassille tai venesuojaksi. Solon runkomateriaalina on metalli.

Loistokate Duo

Duo on molemminpuolisilla jaloilla varustettu Loistokate. Katos voidaan mitoittaa ja varustella tarpeen mukaan suurillekin kohteille. Katoksesta on esimerkiksi saatavilla myös useiden ajoneuvojen katoksia ja se soveltuu monipuoliseen suojaamiseen esimerkiksi. taloyhtiöille. Katos voidaan rakentaa myös kiinni seinään, jolloin toiselta puolelta jää jalat pois. Katteen runkomateriaaliksi voit valita metallin tai puun. 

Millaisen katoksen sinä tarvitset?
PYYDÄ TARJOUS

Täytä oheinen lomake ja pyydä tarjous tarpeisiisi sopivasta design-katoksesta!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.