Group 17 Created with Sketch.

Kaikenkattava KATOSMALLISTO

Katokset joka tarpeeseen

Tarvitset suojaa sitten asuntoautolle, -vaunulle, terassille tai autolle, löydät meiltä sopivan katoksen! Design-katoksemme ovat arkkitehdin suunnittelemia ja niiden visuaalinen ilme on huolella mietitty. Katoksen kestävä ja huoltovapaa teräsrakenne sekä nerokas pystytysratkaisu mahdollistavat sen joustavan sijoittamiseen tontillesi jopa yhdessä päivässä!

LOISTOKATTEEN EDUT

Loistokate on luotu helpottamaan karavaanareille varsin tuttua asuntovaunun ja -auton talvisäilytystä. Tyylikäs ja huoltovapaa katos auttaa sinua säilyttämään omaisuutesi arvon, kun Suomen ankarat talviolosuhteet eivät pääse vaikuttamaan siihen. Kalusto on aina lähellä sinua, mikä helpottaa huoltotoimenpiteiden tekemistä ja vältät myös jokavuotiset talvivalmistelut ja huolen omaisuutesi puolesta.

Suojaa eri

SÄÄOLOSUHTEILTA

Kalusto aina

LÄHELLÄ JA LÄHTÖVALMIINA

Pitkäikäinen ja

HUOLTOVAPAA RAKENNE

Kalusto säilyttää

PAREMMIN ARVONSA

Oma katos

KAUSISÄILYTYKSEN SIJAAN

Nerokas pystyrakenne

SOPII LÄHES JOKA TONTILLE

Monikäyttöinen:

SOPII MM. AUTOLLE JA VENEELLE JNE.

Arkkitehdin suunnittelema

ESTEETTISESTI TYYLIKÄS

LOISTOKATEMALLIT

Loistokatteen katokset ovat arkkitehdin suunnittelemia ja niiden visuaalinen ilme on huolella mietitty. Teräsrakenne on kestävä, pitkäikäinen ja huoltovapaa. Katteen nerokas pystytysratkaisu antaa paljon vapauksia tuotteen sijoittelulle tontilla.

Loistokate Solo

Loistokate Solo on toispuoleisilla jaloilla varustettu katos. Katos voidaan mitoittaa ja varustella tarpeen mukaan. Katos soveltuu nerokkaan pystyrakenteensa vuoksi erityisesti ahtaille tonteille ja se soveltuu kaikenlaiseen suojaamiseen mm. caravan- ja autokatokseksi, terassille tai venesuojaksi.

Loistokate Duo

Duo on molemminpuolisilla jaloilla varustettu Loistokate. Katos voidaan mitoittaa ja varustella tarpeen mukaan. Tästä katoksesta on saatavilla myös useiden ajoneuvojen malleja ja se soveltuu kaikenlaiseen suojaamiseen mm. caravan- ja autokatokseksi, terassille tai venesuojaksi. Katos voidaan rakentaa myös kiinni seinään, jolloin toiselta puolelta jää jalat pois.

LOISTOKATTEEN OMINAISUUDET

Loistokatteen tuotteet ovat arkkitehdin suunnittelemia ja niiden visuaalinen ilme on huolella mietitty. Teräsrakenne on kestävä, pitkäikäinen ja huoltovapaa. Katteen nerokas pystytysratkaisu antaa paljon vapauksia tuotteen sijoittelulle tontilla.

Kestävä ja huoltovapaa rakenne

Katokset ovat suunniteltu mahdollisimman huoltovapaiksi ja käyttöiältään pitkään kestäviksi. Ne ovat turvallisia, toimintavarmoja ja mallisuojauksen vuoksi ainutlaatuisia. Yksinkertaisen runkorakenteen ansiosta niiden käytettävyys on helppoa ja ajaminen suojaan vaivatonta.

Katos tois- tai molemminpuoleisilla jaloilla

Katoksen jalat voit valita kahdesta eri vaihtoehdosta. Valittavanasi ovat toispuoleiset jalat sekä molemminpuoliset jalat.

Moneen mittaan ja tarpeeseen
skaalautuva mallisto

Katteemme sopivat erilaisille käyttökohteille asuntoautoista ja vaunuista aina polkupyöriin sekä veneisiin. Katos voidaan toteuttaa tarvittaessa myös tarkasti toivomiesi mittojen mukaan esimerkiksi useammalle ajoneuvolle tai vaikkapa paljulle.

Nerokas perustamistapa mahdollistaa asentamisen yhdessä päivässä!

Ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen Loistokate- asennustiimimme toteuttaa asentamisen siististi, tehokkaasti ja lopputuloksen laadusta tinkimättä – yhdessä päivässä.

100% KOTIMAISTA PALVELUA

Loistokate Oy on täysin suomalainen yritys. Mallisuojattu katteemme on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Tuotteemme valmistetaan kotimaisella työllä ja raaka-aineilla. Loistokate asennetaan aina tarkasti suunnitelmien mukaan Loistokatteen omien asentajien toimesta.

JOUSTAVA RAHOITUS

Tarjoamme myös mahdollisuuden Osuuspankin joustavaan rahoitukseen sinulle sopivalla kuukausierällä.
Kysy lisää rahoituksesta myyjältämme! Tai hae rahoitus suoraan allaolevasta linkistä

Hae rahoitusta »

MILLAINEN KATE
MINULLE?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuraa meitä
SOSIAALISESSA MEDIASSA