Miksi Loistokate?

Laadukkaat tuotteet

Katokset ovat suunniteltu mahdollisimman huoltovapaiksi ja käyttöiältään pitkään kestäviksi. Ne ovat turvallisia, toimintavarmoja ja mallisuojauksen vuoksi ainutlaatuisia. Yksinkertaisen runkorakenteen ansiosta niiden käytettävyys on helppoa, ja ajaminen suojaan vaivatonta. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin entistäkin paremmin.

Designkate on muotoilultaan ajaton, ja toimii upeasti sekä modernin että perinteisemmän arkkitehtuurin kanssa. Teräsrakenne on kestävä, pitkäikäinen ja huoltovapaa. Tämä kaikki tekee omaisuutesi suojaamisesta helppoa ja vaivatonta.

Loistokate suojaa vaunusi pohjoisen äärimmäisiltä sääolosuhteilta

Vaunusi on lähes lähtövalmis ja sähköpisteen lähellä

Vaunun huoltaminen myös talviaikaan on helppoa

Vaunusi pysyy kunnossa ja säilyttää arvonsa

Nerokkaan pystyrakenteen ansiosta Loistokate sopii lähes joka tontille

Kestävä, pitkäikäinen ja huoltovapaa rakenne

Tietoa yrityksestä

Loistokate Oy on uusi oululainen yritys, joka toteuttaa teräksestä valmistettuja, lujarakenteisia ja esteettisesti kauniita kateratkaisuja. Loistokate on erinomainen valinta, kun tarvitset pihapiirissäsi suojaa esimerkiksi asuntovaunulle, matkailuautolle tai henkilöautolle. Tarjoamme toteutuksen avaimet käteen -periaatteella, joka sisältää kaiken suunnittelusta asennukseen.

Kotimainen alihankinta
Loistokate Oy käyttää kotimaisia valmistajia suunnittelusta aina lopulliseen asennukseen saakka arvojamme kunnioittaen.

Luotettava palvelu
Olemme suunnitelleet kaiken asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi. Palvelukonseptimme on luotettava aina myynnistä lähtien; kuuntelemme asiakasta ja yhteisenä tavoitteenamme on sopivan tuotteen löytäminen juuri Sinulle. Toimintaamme ohjaavat rehellisyys, kunnioitus, ilo ja tehokkuus.

Tekemisen meininki
Arvostamme rehellistä ja suoraviivaista toimintaa. Seisomme tuotteidemme ja toimintamme laadun takana ja vastaanotamme kaiken palautteen. Otamme myös täyden vastuun tuotteistamme ja siksi katoksissamme on aina puhelinnumeromme, jotta saat tarvittaessa meihin helposti yhteyden.

Myynti 020 730 3460